غرفه دانشگاه صنعتی بیرجند: نمایش دستاوردهای فناورانه در حضور مسئولین

۲۰ آذر ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۳ کد : ۱۹۸۲ اخبار برگزیده
تعداد بازدید:۱۷۳
غرفه دانشگاه صنعتی بیرجند: نمایش دستاوردهای فناورانه در حضور مسئولین

به گزارش روابط عمومی و به نقل از معاونت پژوهش و فناوری، غرفه دانشگاه صنعتی بیرجند در نمایشگاه هفته پژوهش توسط جمعی از مسئولین و شخصیت‌های برجسته استانی مورد بازدید قرار گرفت. در این بازدید، سردار مهدوی فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) به همراه دکتر سیدعلیرضا ذوالفقاری رئیس پارک علم و فناوری استان خراسان جنوبی، دکتر علی نیک بخت معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان به همراه دکتر محمد مهدی ایزدخواه رئیس بنیاد نخبگان استان، مهندس حمید جهانشاهی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان به همراه دکتر فاطمی معاون برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی و مهندس زینلی مدیر عامل شرکت کویر تایر به بررسی دستاوردهای علمی و فناورانه دانشگاه پرداختند.
در راستای آشنایی بیشتر مسئولین با پروژه‌ها و فناوری‌های دانشگاه صنعتی بیرجند، اعضای هیئت علمی به ارائه طرح های پژوهشی و فناورانه پرداختند.
سردار مهدوی ضمن تقدیر از تلاش‌های دانشگاه در زمینه پژوهش و فناوری، بر اهمیت نقش دانشگاه‌ها در توسعه پایدار و پیشرفت کشور تأکید کرد. همچنین دکتر نیک بخت نیز در این بازدید اظهار داشت: بنیاد ملی نخبگان به عنوان حامی اصلی نخبگان و استعدادهای برتر کشور، همواره در تلاش است تا بسترهای لازم را برای رشد و شکوفایی این استعدادها فراهم کند. بازدید از دستاوردهای دانشگاه‌ها نشان‌دهنده ظرفیت‌های بالای علمی و پژوهشی کشور است و ما به دنبال ایجاد ارتباط مؤثر بین نخبگان و نهادهای صنعتی هستیم تا از این طریق بتوانیم به توسعه فناوری و نوآوری در کشور کمک کنیم“.
آقای مهندس زینلی نیز با ابراز تمایل به همکاری با دانشگاه، بر اهمیت ارتباط بین صنعت و دانشگاه در ایجاد فرصت‌های جدید و توسعه پایدار تأکید کرد.
این بازدید نشان‌دهنده عزم جدی مسئولین استانی برای حمایت از فعالیت‌های علمی و فناوری دانشگاه صنعتی بیرجند و ارتقاء سطح همکاری‌ها در این حوزه است.

 

کلیدواژه‌ها: معاونت پژوهش و فناوری نمایشگاه هفته پژوهش

آخرین ویرایش۲۰ آذر ۱۴۰۳

اخبار مرتبط


نظر شما :